Win | Een wijnklimaatkast

Dit voorjaar maken wijnliefhebbers kans op een prachtige wijnklimaatkast bij aankoop van hun favoriete wijn of nieuwe aanwinst uit het Spaanse wijngebied Ribera del Duero. Speciaal voor deze actie zijn 3 vooraanstaande wijnwebshops geselecteerd, die zijn voorzien van een groot en aantrekkelijk assortiment wijnen uit de regio. Kijk op Riberadelduerowijn voor de actievoorwaarden en meer informatie.

De wijnwebshops die deelnemen aan de actie zijn ‘Best of Wines’, ‘Grand Cru Wijnen’ en ‘De Grote Hamersma’ en beschikken allen over een groot en divers aanbod van Ribera del Duero wijnen.

Deze webshops zijn beslist de moeite waard om eens te bezoeken, wegens hun buitengewone en professionele service. Daarbij maak je nu bij aankoop van minimaal twee Ribera del Duero wijnen, via een van deze webshops, kans op een wijnklimaatkast t.w.v. €339. Deze ruime klimaatkast van Gastro biedt plaats aan 28 flessen, met een instelbare temperatuur van +5 tot +18 °C. Natuurlijk bewaar je Ribera del Duero wijnen op een perfecte temperatuur van 16°C.

In totaal verloot Ribera del Duero 3 wijnklimaatkasten, één per deelnemende webshop. Om deel te nemen aan de actie stuur je een link van de aankoop, óf je aankoopbewijs naar ribera@pitchpr.nl. Via Grand Cru Wijnen kun je met de code GRANCRU-RIBERA de wijnen bestellen en doe je automatisch mee met de win actie. Bij een minimum aanschaf van twee Ribera del Duero wijnen doe je al mee aan de win actie. Bij elke additionele aangeschafte fles doe je nog eens mee met de win actie. Je kunt dus helemaal zelf bepalen met hoeveel flessen je mee wilt doen. De looptijd van de actie is 2 maanden en loopt af op 18 juni 2022. Eind juni 2022, na afloop van de actie, worden de winnaars bekend gemaakt. Meer informatie over de voorwaarden van de actie is te vinden op RdD

Over Ribera del Duero  
Ribera del Duero is één van de bekende wijngebieden van Spanje met een hoge reputatie. Het wijnbouwgebied beslaat meer dan 25.000 hectare, telt 307 wijnmakers, bijna 8.000 druiventelers en ligt in het hart van Noord-Spanje, 120 kilometer boven Madrid. De wijnen hebben hun karakter te danken aan de hoge ligging van de wijngaarden aan de oevers van de rivier Duero, relatief dichtbij de Atlantische Oceaan. De wijngaarden liggen op 720 tot 1.100 meter boven de zeespiegel en er heerst een extreem klimaat met zeer hete zomers en ijskoude winters; drie maanden winter en negen maanden zonnehel. Het verschil tussen dag- en nachttemperaturen is enorm. Hierdoor ontwikkelen de druiven volle en complexe aroma’s. De wijnen uit Ribera del Duero DO onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, beperkte productie en innovatieve toewijding. De wens om uit te blinken, de ervaring en creatieve houding in combinatie met toewijding, traditie en talent van de wijnproducenten, maken de wijnen uit Ribera del Duero uniek. Ribera del Duero wordt in Nederland vertegenwoordigd door Pitch PR & Communicatie. ‘Made to move you’.  RdD

 


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl