WSET 3 in Spaanse zon met Smulders MW | examen aldaar

De bekende Nederlandse Master of Wine Frank Smulders is één van Europa’s belangrijkste wijndocenten, en geeft buiten Nederland in 15 landen wijnlessen op het hoogste niveau.

Speciaal voor Nederlandse cursisten organiseert hij een 5-daagse wijncursus in Spanje. Deze cursus wordt op locatie in Arlanda del Duero gegeven, in samenwerking met de wijnschool Vintage Class. De cursus leidt op tot het WSET Level 3 examen, dat aan het einde van de week wordt afgenomen.

Daarnaast worden er tijdens deze week een aantal bodega’s bezocht in het beroemde wijngebied Ribera del Duero. De cursus vindt plaats van 9 t/m 13 juli in wijn-themahotel Lagar de Isillas, tevens producent in de DO Ribera del Duero. Het arrangement is inclusief verblijf in het hotel, alle maaltijden, bezoeken en proeverijen, en (onder voorwaarden) vervoer van de luchthaven van Madrid naar het hotel en terug. De kosten bedragen €1.725 voor het volledige pakket van cursus, verblijf, maaltijden en bezoeken.

De Britse Wine & Spirit Education Trust (WSET) is de grootste aanbieder van wijnopleidingen ter wereld. Wereldwijd worden wijn en gedistilleerd cursussen op 4 niveaus aangeboden via lokale partners/wijnscholen. Meer dan 70.000 cursisten wereldwijd volgen jaarlijks een WSET opleiding.

Voor verdere informatie kan men terecht op de website van Vintage Class (www.vinclass.com) of contact opnemen met Frank Smulders MW (email: smulders@vinum.nl)


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu