Ziggo Dome | Schenkt Verbunt Verlinden

Per 1 september 2020 jl. worden de wijnen van Wijnimporteur Verbunt Verlinden in de Ziggo Dome geschonken. Op Landgoed De Salentein tekenden de heren Danny Damman, Commercieel Directeur Ziggo Dome, en Peter van Houtert, Managing DirectorVerbunt Verlinden, afgelopen week een samenwerking waardoor bekende wijnmerken als Salentein, Champagne Ayala en Callia binnenkort in Ziggo Dome verkrijgbaar zijn.

De brede positie die Verbunt Verlinden inneemt op de wijnmarkt in Nederland opent veel deuren voor het nog verder verbeteren van de kwaliteit van de horeca binnen Ziggo Dome.

Op haar beurt is Ziggo Dome de uitgelezen plek om met haar sterke portfolio een podium te bieden en diverse doelgroepen kennis te laten maken met Verbunt Verlinden. Onderdeel van de overeenkomst behelst dan ook een uitgebreid pakket aan relatie- en communicatiemogelijkheden. Het laatstgenoemde zal met name worden ingezet voor het merk Callia.

Danny Damman over de samenwerking: “Wij zijn bijzonder trots op het feit dat wij in deze periode tot een overeenstemming zijn gekomen met het gerenommeerde bedrijf Verbunt
Verlinden. Dit spreekt vertrouwen uit in de toekomst. De opname van de kwaliteitswijnen in het assortiment zal leiden tot een nog grotere fan beleving en past in de huidige uitgaanstrend waarbij de wijnbeleving steeds belangrijker gaat worden.

Wij zijn ontzettend blij dat vanaf heden onze wijnmerken in de grootste en meest vooraanstaande concertlocatie van Nederland verkrijgbaar zijn voor een breed publiek. De vele overeenkomsten tussen beide bedrijven op het gebied van visie, kwaliteit en het gedeelde vertrouwen in de toekomst maakt deze samenwerking een perfecte match”, aldus Peter van Houtert.


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl